Scandinavian Sleepcomfort

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een matras? Welke past bij jou? Koop bij Vanjanssen, verkrijg je nachtrust aan kampioenenprijzen. Meer dan honderd kleuren ! Heerlijk comfort! Betaalbaar! Direct uit voorraad! Gratis Levering!

HET LEVEN

IS BETER IN BED

Scandinavian Sleepcomfort

100% Maatwerk

Maatwerk is onze grootste troef!

Maatwerk is onze grootste troef! Met Van Janssen stelt u uw eigen bed samen, volledig naar uw wensen en smaak. Personaliseer uw boxspring met een brede waaier en kwalitatieve gamma aan kleuren, stoff en en opstellingen volledig naar eigen persoonlijke voorkeur.

Sweet Dreams

Comfortabele nachten voor iedereen.

Van Janssen betreedt vol zelfvertrouwen de wereld van de slaap en creëert binnen no-time een succesformule met zijn ongekende groeitempo. Ons succesverhaal kenmerkt zich door hoogwaardige én duurzame slaapoplossingen; VOLLEDIG OP MAAT!

MAXIMAAL COMFORT

Comfort en design; de perfecte match

Uw wensen en smaak staan centraal, terwijl ons team u voorziet van advies en maatwerkoplossingen die naadloos op uw behoeften aansluiten. Wij houden de nieuwste slaaptrends nauwlettend in de gaten en breiden voortdurend ons assortiment uit, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van een optimale nachtrust.

Happy Customer