Boxspring

Professioneel persoonlijk advies Wist je dat je een boxspring volledig naar wens kunt samenstellen?

Style Boxspring Set

#078

Wij presenteren met trots onze prachtige boxspring met een unieke onderbox met een mooi ijzeren frame. Deze boxspring biedt niet alleen een elegante uitstraling, maar ook een uitzonderlijk slaapcomfort. De pocketvering kern zorgt voor een optimale ondersteuning van uw lichaam en een gezonde slaaphouding. Het gestoffeerde pocketvering matras van hoogwaardige kwaliteit biedt het ultieme comfort voor een goede nachtrust.



The Queen XXL Boxspring Set

#087

Ontdek de Queen Boxspring, met een onderbox voorzien van pocketvering kern en prachtige 18cm Gazella poten van ijzer. Maak jouw boxspring compleet met onze extra accessoires en geniet van maar liefst 10 jaar garantie!



Chester Exclusive Boxspring Set

#077

Een stijlvol, handgemaakt Chester hoofdbord dat extra breed is gemaakt met gecombineerde nachtkastjes. De breedte van het hoofdbord is 80 cm breder dan de gekozen maat, zodat de nachtkastjes samen een geheel vormen! In het hoofdbord zitten ingebouwde stopcontacten, USB en USBC-ingangen en ook nog ingebouwde ledverlichting! Uit het voetbord komt uw TV tevoorschijn! Een stijlvol handgemaakt Chester voetbord met TV-lift wordt meegeleverd!



Hotel TV Deluxe Boxspring Set

#oo6

Ontdek onze geweldige aanbieding: de Hotel Deluxe Set met gestoffeerd pocketvering matras en 4 cm koudschuim topper. TV-LIFT de bij! Kies je eigen stof zonder extra kosten. Made in Belgium. Levering binnen 2 weken. Bestel nu en geniet snel van ultiem slaapcomfort met TV -LIFT!



Lady Hotel Boxspring Set

#oo5

Ervaar het ultieme slaapcomfort met de Lady boxspring set. Deze set heeft een prachtig hoofdbord met strakke genopte details, waardoor het een elegante uitstraling heeft die past in elk interieur.



Promo Boxspring Set

#oo4

Ervaar het ultieme slaapcomfort met de Promo boxspring set. Deze set heeft een prachtig hoofdbord met strakke genopte details, waardoor het een elegante uitstraling heeft die past in elk interieur.



Super Viking Boxspring Set

#oo3

De set wordt geleverd met hoogwaardige 7-zone pocketvering matrassen van 20 cm dik met 390 veren per vierkante meter, waardoor je verzekerd bent van een goede ondersteuning en optimaal slaapcomfort.



Lady Boxspring Set

#oo2

Deze set is voorzien van een prachtig hoofdbord met strakke genopte details, wat zorgt voor een elegante uitstraling die in elk interieur past.



Hotel Boxspring Set

#oo1

Je hebt de vrijheid om je eigen stof te kiezen zonder bijkomende kosten. Vervaardigd in België, met levering binnen slechts 2 weken.