Over Ons

Van Janssen, Belgisch fabrikant van matrassen en boxsprings betreedt de slaapwereld en maakt op korte termijn een succesformule met zijn snelle groeitempo.

Over ons


Van Janssen, Belgisch fabrikant van matrassen en boxsprings betreedt de slaapwereld en maakt op korte termijn een succesformule met zijn snelle groeitempo. Ons succes kenmerkt zich door kwalitatieve én duurzame slaapmogelijkheden; OP MAAT! Voor elk wat wils. Onze focus ligt op 3 key elementen; duurzaam, betrouwbaar én persoonlijk. Uw wensen en smaak, onze advies en service op maat. Wij volgen voor u de allernieuwste slaaptrends met de hoogste standaarden en breiden onze gamma steeds meer uit. Zodat u alleen nog moet genieten van een ultieme nachtrust. Want iedereen verdient een persoonlijke nachtrust, daarom is onze missie vanzelfsprekend: een optimale verbetering van uw persoonlijke slaapkwaliteit. Niet alleen bij comfort leggen we de lat hoog, design is voor ons even belangrijk. Creëer zelf uw persoonlijke design met optimale slaapkwaliteit. Uw comfort is onze missie! 100% Maatwerk Maatwerk is onze grootste troef! Met Van Janssen stelt u uw eigen bed samen, volledig naar uw wensen en smaak. Personaliseer uw boxspring met een brede waaier en kwalitatieve gamma aan kleuren, stoff en en opstellingen volledig naar eigen persoonlijke voorkeur. Creëer zelf uw eigen design. Ben je niets met standaardmaten? Wat je voorkeur ook is, bij Van Janssen zijn alle maten en soorten matrassen verkrijgbaar. Met oog op antiallergische eigenschappen én maximale support voor schouder- en rug zones voldoen de Van Janssen matrassen aan alle Europese kwaliteitseisen en normen. Kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd!

https://demo2.sanatalfa.com/image/site/dbbdeb70d152d17d5926.jpg

100% Maatwerk

Maatwerk is onze grootste troef! Met Van Janssen stelt u uw eigen bed samen, volledig naar uw wensen en smaak. Personaliseer uw boxspring met een brede waaier en kwalitatieve gamma aan kleuren, stoff en en opstellingen volledig naar eigen persoonlijke voorkeur. Creëer zelf uw eigen design. Ben je niets met standaardmaten? Wat je voorkeur ook is, bij Van Janssen zijn alle maten en soorten matrassen verkrijgbaar. Met oog op antiallergische eigenschappen én maximale support voor schouder- en rug zones voldoen de Van Janssen matrassen aan alle Europese kwaliteitseisen en normen. Kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd!