Promo Boxspring Set


Ervaar het ultieme slaapcomfort met de Promo boxspring set. Deze set heeft een prachtig hoofdbord met strakke genopte details, waardoor het een elegante uitstraling heeft die past in elk interieur.

  • Productcode: #oo4
layout styles

Layout Styles & Variants

Ervaar het ultieme slaapcomfort met de Promo boxspring set. Deze set wordt geleverd met een prachtig hoofdbord voorzien van strakke, gestikte details, wat zorgt voor een elegante uitstraling die naadloos in elke interieurstijl past. De set is uitgerust met hoogwaardige 7-zone pocketvering matrassen van 24 cm dik met 390 veren per vierkante meter, wat garant staat voor uitstekende ondersteuning en optimaal slaapcomfort. Bovendien kun je je favoriete stof en kleur kiezen zonder extra kosten. Met de Promo boxspring set ben je verzekerd van een goede nachtrust en voeg je tevens een prachtige aanvulling toe aan je slaapkamer.


Exclusive Style Switcher

With our exlusive Style Switcher you will be able to choose any color you want for your website, choose the layout style (wide / boxed), website type (one page / normal), then generate the css that will be compiled by a {less} proccessor.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur imperdiet hendrerit volutpat. Sed in nunc nec ligula consectetur mollis in vel justo. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci.

style switcher

Hard Box Series

De harde boxspring heeft de afmetingen van 19 cm bij 30 cm en is beschikbaar in XL-formaat.

Hard Box Series

De harde boxspring kan geconfigureerd worden met L-poten en ronde poten.

Het Bepaal Jij, Het Comfort is Onze Missie!

Wij begrijpen dat iedereen een unieke stijl heeft, en daarom bieden we een breed scala aan hoofdbordopties om je bed te personaliseren. Of je nu van een moderne uitstraling houdt of een meer klassieke elegantie verkiest, bij ons vind je het perfecte hoofdbord dat bij jouw stijl past.

Jouw Stijl, Jouw Hoofdbord: Vertel Het Verhaal van Je Slaapkamer!

Jouw Stijl, Jouw Hoofdbord: Vertel Het Verhaal van Je Slaapkamer!

Matrassen & Toppers

De Real Series, The American Serie

Kleur en Stof, Jouw Keuze, Onze Passie!

Bij ons heeft u de vrijheid om uw bed de gewenste uitstraling te geven met onze brede keuze aan kleuren en stoffen. Wij zijn er om het voor u waar te maken.

Creëer Je Eigen Stijl, Met Onze Kleuren en Stoffen!

Bij ons heeft u de vrijheid om uw bed de gewenste uitstraling te geven met onze brede keuze aan kleuren en stoffen. Wij zijn er om het voor u waar te maken.

Accessoires

Onze collectie aan slaapkameraccessoires biedt alles wat je nodig hebt om je slaapkamer compleet te maken. Onze accessoires zijn ontworpen om jouw slaapkamer persoonlijkheid te geven en het comfort te verhogen.