Chester Exclusive Boxspring Set


Een stijlvol, handgemaakt Chester hoofdbord dat extra breed is gemaakt met gecombineerde nachtkastjes. De breedte van het hoofdbord is 80 cm breder dan de gekozen maat, zodat de nachtkastjes samen een geheel vormen! In het hoofdbord zitten ingebouwde stopcontacten, USB en USBC-ingangen en ook nog ingebouwde ledverlichting! Uit het voetbord komt uw TV tevoorschijn! Een stijlvol handgemaakt Chester voetbord met TV-lift wordt meegeleverd!

  • Productcode: #077
layout styles

Layout Styles & Variants

Kies uw favoriete boxspring! 
U kunt kiezen uit een vaste boxspring met 7-zone pocketvering kern of een elektrisch verstelbare. Beide zorgen voor ultieme ondersteuning en zijn zeer belangrijk voor uw ideale slaapcomfort!


Exclusive Style Switcher

Kies uw comfort! 
Bovenop de geveerde pocketvering boxen heeft u de keuze uit één groot of tweedelig gestoffeerd matras. U kunt kiezen uit een 500 pocket matras en 1000 micropocket matras. Voor mensen tot 90 kg wordt een 500 pocket matras aangeraden en voor mensen boven de 90 kg raden we een stevige 1000 pocket matras aan.

style switcher

Elektro Series

Jouw Comfort, Onze Passie!

Elektro Series

Elektro Boxspring, elektrisch verstelbaar boxspringbed, jouw comfort aanpasbaar naar wens. Eenvoudig te bedienen met de afstandsbediening en mobiele app.

Het Bepaal Jij, Het Comfort is Onze Missie!

Wij begrijpen dat iedereen een unieke stijl heeft, en daarom bieden we een breed scala aan hoofdbordopties om je bed te personaliseren. Of je nu van een moderne uitstraling houdt of een meer klassieke elegantie verkiest, bij ons vind je het perfecte hoofdbord dat bij jouw stijl past.

Jouw Stijl, Jouw Hoofdbord

Jouw Stijl, Jouw Hoofdbord: Vertel Het Verhaal van Je Slaapkamer!

Matrassen & Toppers

De Real Series, The American Serie

Kleur en Stof, Jouw Keuze, Onze Passie!

Creëer Je Eigen Stijl, Met Onze Kleuren en Stoffen!

Creëer Je Eigen Stijl, Met Onze Kleuren en Stoffen!

Bij ons heeft u de vrijheid om uw bed de gewenste uitstraling te geven met onze brede keuze aan kleuren en stoffen. Wij zijn er om het voor u waar te maken.

Accessoires

nze collectie aan slaapkameraccessoires biedt alles wat je nodig hebt om je slaapkamer compleet te maken.