The Queen XXL Boxspring Set


Ontdek de Queen Boxspring, met een onderbox voorzien van pocketvering kern en prachtige 18cm Gazella poten van ijzer. Maak jouw boxspring compleet met onze extra accessoires en geniet van maar liefst 10 jaar garantie!

  • Productcode: #087
layout styles

Queen Styles & Variants

Het XXL Queen hoofdbord geeft een majestueuze uitstraling aan jouw slaapkamer. Kies jouw favoriete stof, topper en matras voor het perfecte comfort. Onze boxsprings zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden met de grootste zorg in België geproduceerd.


Queen XXL Style Switcher

Wil je nog meer luxe? Kies dan voor onze voetbank en tvlift optie om jouw slaapkamer helemaal compleet te maken. Laat je verrassen door het comfort en de kwaliteit van onze Queen Boxspring!

style switcher

Basic Mini Box

Ons set bevat de Basic Mini Box, maar je kunt het ook configureren met de Basic Box en Basic Lux Box.

Basic Mini Box

Ons set bevat de Basic Mini Box, maar je kunt het ook configureren met de Basic Box en Basic Lux Box.

Hoofdbord

Wij begrijpen dat iedereen een unieke stijl heeft, en daarom bieden we een breed scala aan hoofdbordopties om je bed te personaliseren. Of je nu van een moderne uitstraling houdt of een meer klassieke elegantie verkiest, bij ons vind je het perfecte hoofdbord dat bij jouw stijl past.

Onbeperkte Mogelijkheden ! Kies uw formaat!

Onbeperkte Mogelijkheden ! Kies uw formaat! Elk Stijl,Elk Formaat,Elk Hoofdbord

Matrassen & Toppers

De Real Series, The American Serie" of andere series kunnen worden gevonden onder "Matrassen", waar u de gewenste matras kunt selecteren.

Kleur en Stof, Jouw Keuze, Onze Passie!

Creëer Je Eigen Stijl, Met Onze Kleuren en Stoffen!

Kleur en Stof, Jouw Keuze, Onze Passie!

Bij ons heeft u de vrijheid om uw bed de gewenste uitstraling te geven met onze brede keuze aan kleuren en stoffen. Wij zijn er om het voor u waar te maken.

Accessoires

nze collectie aan slaapkameraccessoires biedt alles wat je nodig hebt om je slaapkamer compleet te maken.