Style Boxspring Set


Wij presenteren met trots onze prachtige boxspring met een unieke onderbox met een mooi ijzeren frame. Deze boxspring biedt niet alleen een elegante uitstraling, maar ook een uitzonderlijk slaapcomfort. De pocketvering kern zorgt voor een optimale ondersteuning van uw lichaam en een gezonde slaaphouding. Het gestoffeerde pocketvering matras van hoogwaardige kwaliteit biedt het ultieme comfort voor een goede nachtrust.

  • Productcode: #078
layout styles

Layout Styles & Variants

Kies uw topper en stof naar wens! Wij bieden een ruime keuze aan toppers.  Ook is er een grote selectie aan stoffen beschikbaar om uw boxspring aan te passen aan uw persoonlijke smaak en interieur.


Exclusive Style Switcher

Onze configurator biedt u de mogelijkheid om extra accessoires toe te voegen aan uw boxspring. Of het nu gaat om ingebouwde verlichting of een USB-poort, wij bieden een breed scala aan opties om uw boxspring aan te passen aan uw wensen en behoeften.

style switcher

Meta Series

Meta Series

Jouw Comfort, Onze Passie!

Metalen Elegantie en Duurzaamheid: De Perfecte Keuze met Elektrische en Niet-elektrische Opties.

Het Bepaal Jij, Het Comfort is Onze Missie!

Wij begrijpen dat iedereen een unieke stijl heeft, en daarom bieden we een breed scala aan hoofdbordopties om je bed te personaliseren. Of je nu van een moderne uitstraling houdt of een meer klassieke elegantie verkiest, bij ons vind je het perfecte hoofdbord dat bij jouw stijl past.

Jouw Stijl, Jouw Hoofdbord: Vertel Het Verhaal van Je Slaapkamer!

Jouw Stijl, Jouw Hoofdbord: Vertel Het Verhaal van Je Slaapkamer!

Matrassen & Toppers

De Real Series, The American Serie" of andere series kunnen worden gevonden onder "Matrassen", waar u de gewenste matras kunt selecteren.

Kleur en Stof, Jouw Keuze, Onze Passie!

Bij ons heeft u de vrijheid om uw bed de gewenste uitstraling te geven met onze brede keuze aan kleuren en stoffen. Wij zijn er om het voor u waar te maken.

Creëer Je Eigen Stijl, Met Onze Kleuren en Stoffen!

Bij ons heeft u de vrijheid om uw bed de gewenste uitstraling te geven met onze brede keuze aan kleuren en stoffen. Wij zijn er om het voor u waar te maken.

Accessoires

Onze collectie aan slaapkameraccessoires biedt alles wat je nodig hebt om je slaapkamer compleet te maken. Onze accessoires zijn ontworpen om jouw slaapkamer persoonlijkheid te geven en het comfort te verhogen. Maak je slaapkamer helemaal af met onze prachtige accessoires.